Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται από τον κωδικό της παραγγελίας και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.
Αλλαγές γίνονται σε όλα τα προϊόντα, ακόμη και σε αυτά που είναι σε έκπτωση.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας μπορείτε να κάνετε επιστροφή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε πριν στο info@divashoes.gr για τον λόγο που δεν μείνατε ευχαριστημένοι,τους κωδικούς που θέλετε να μας στείλετε προς αντικατάσταση και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να μην έχουν φορεθεί και να επιστρέφονται με την συσκευασία και τα αυθεντικά ταμπελάκια ακόμα στο προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, αυτά δε θα πρέπει να έχουν πατηθεί σε εξωτερικό χώρο και να επιστρέφονται με το κουτί της εταιρίας στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενα από το εσωτερικό abalaz.

Όλες οι επιστροφές είναι υπ’ευθύνη του πελάτη μέχρι να έρθουν στα χέρια μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Για να κανονίσετε την παραλαβή των προϊόντων που θέλετε να επιστρέψετε, αφού έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, καλέστε την εταιρεία courier ΕΛΤΑ και στείλτε το δέμα με χρέωση παραλήπτη. Σημείωση: σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και για αυτό το επιστρέφετε δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής, αν πάλι το επιστρέφετε απλά γιατί αλλάξατε γνώμη τότε τα έξοδα αποστολής θα αφαιρεθούν από το πιστωτικό σας.